11. tammikuuta 2018

Osallistu Suomen Ladun hiihtokilometrikisaan

Suomen Latu haastaa tänä talvena hiihtokansan leikkimieliseen kilometrikisaan. Osallistuminen haasteeseen on maksutonta, mutta vaatii WeFitter-nimisen sovelluksen lataamista ja siihen rekisteröitymistä.

WeFitter-sovellus tukee useimpia seurantalaitteita ja -sovelluksia, joten palveluun ei tarvitse erikseen syöttää hiihdettyjä kilometrejä, vaan ne siirtyvät sovellukseen automaattisesti.

”Yksilökilpailun lisäksi haluamme herätellä vanhaa kansanhiihtoperinnettä: jokainen osallistuja kerryttää kilometrejä myös kotikunnalleen tai -kaupungilleen”, Suomen Ladun viestintä- ja markkinointipäällikkö Panu Könönen kertoo.

Haasteen aikana siis selviää, millä paikkakunnalla hiihdetään Suomen eniten.

Hiihtokilometrikisan päätarkoituksena ei ole kuitenkaan kilpailu, vaan pikemminkin houkutella ihmiset ladulle nauttimaan talvesta ja liikunnasta – ja samalla keräämään kilometrejä.

”Haasteessa on myös yhteinen tavoite kaikille osallistujille: saammeko yhdessä miljoona hiihtokilometriä kasaan?”

Kilometrikisa avautuu perjantaina 12.1. klo 8 osoitteessa www.wefitter.com/challenges/hiihtokilometrikisa. WeFitter-sovelluksen voi ladata joko Play-kaupasta tai App Storesta.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan majoituslahjakortti Suomen Latu Kiilopäälle (arvo 800 €). Eniten kilometrejä haasteen aikana hiihtänyt taas saa omakseen Garminin Vivoactive 3 -älykellon (sh. 349 €). Haasteen aikana arvotaan myös 5 kpl Startin uusia Ultra Gel -luistovoiteita (sh. 24,90 €).